» SONORIZĂRI

SONORIZĂRI

Lux foto-video vă pune la dispoziție acest tip de servicii prin intermediul colaboratorului său exclusiv www.djlapetrecere.ro. Informațiile de mai jos sunt extrase de pe site-ul de prezentare al acestuia.
Ne place să facem petreceri de neuitat, de unde invitații să plece la final cu zâmbetul pe buze, fredonând o piesă și să-și amintească cu plăcere de eveniment pe viitor. Fie că sonorizăm o nuntă, un botez sau o petrecere privată, interesul nostru este să creăm prin intermediul muzicii o atmosferă plăcută și antrenantă pentru întreaga audiență, pentru ca pe viitor să asigurăm sonorizarea altor evenimente pe baza recomandărilor avute de la cele precedente.
De ce ai avea un DJ la eveniment in locul unei formații ?
Din punctul nostru de vedere, explicația este relativ simplă: diversitatea programului muzical.
Lăsând la o parte costurile semnificativ mai reduse în cazul contractării serviciilor unui DJ în detrimentul unei formații muzicale, avantajul major al DJ-ului este acela că are la dispoziție o gamă foarte variată de muzică : anii 50-60, rock&roll, blues, jazz, jive, disco, pop, latino, ușoară, populară, lăutarească, dance, house și altele . Un DJ nu se limitează la un repertoriu anume și are la dispoziție în arhiva sa, muzica ultimelor decenii .
Este adevarăt că o formație de muzică populară sau lautarească îi conferă un farmec aparte unei petreceri, însă atunci când invitații la petrecere nu sunt iubitori foarte mari ai acestor genuri muzicale, există riscul major ca aceștia nesimțindu-se în largul lor, să plece cât mai repede cu putință de la eveniment. Nici un organizator nu își doreste așa ceva, ci din contră, vrea ca oaspeții să se simtă excelent și să aibe la dispoziție tot ce își doresc pe parcursul evenimentului organizat de acesta, inclusiv un program muzical diversificat, care să satisfacă un număr cât mai mai mare cu putință de persoane prezente la respectivul eveniment .
Informații complete despre prețuri și echipamente printr-un singur click pe www.djlapetrecere.ro.
Up