» DESPRE NOI

DESPRE NOI

Dacă îți dorești o echipă foto-video care să nu întârzie sau să nu lipsească de la eveniment, să nu îți vorbească urât, să nu te trateze cu dezinteres, să nu plece pe două cărări la final, să nu piardă cardurile, să nu te mintă mereu că mâine vei primi fotografiile și filmarea, să nu îți ceară bani în plus pentru predarea acestora, atunci ai ajuns în locul potrivit, pentru că noi nu am fost niciodată, din 2010 până în prezent, în niciuna dintre ipostazele de mai sus.

Gândește-te de două ori înainte de a spune ,,ieftin=prost”, pentru că la fel de bine ,,scump=catastrofal”. Evită să intri în cercul celor care plătesc mult doar pentru a arăta că au bani. De ce să nu pleci într-o vacanță cu banii economisiți, deoarece noi avem cea mai bună ofertă pentru tine?

Dacă îți dorești servicii foto-video nuntă, foto-video botez (fotograf nuntă, fotograf botez, cameraman nuntă, cameraman botez), sau pentru alte evenimente, rezervă-ți 10 minute pentru a vizualiza paginile www.luxfotovideo.ro. Dacă te-am convins, sună la 0751011001, pentru a programa o întâlnire, iar dacă nu am reușit să îți atragem atenția, îți dorim să ai parte de un eveniment minunat, indiferent pe cine vei alege!

Up